top of page
  • Foto del escritorCaminem tots junts

LA NOSTRA PARTICULAR BIBLIOTECA

Actualizado: 20 may 2020

Bon dia nois i noies, com esteu? Us trobo bastant a faltar, us vull veure a cadascú de vosaltres i veure quins increïbles passos esteu fent en la llengua. Estic ben segura que ho esteu fent super bé!


Avui us porto una nova proposta. Potenciar la imaginació és molt important per a crear grans coses. En aquest cas crear contes. Com ja sabeu cada any fem el que anomenem " LA NOSTRA PARTICULAR BIBLIOTECA", per a qui no se'n recordi del que és ara faré una breu explicació.




Doncs bé, "LA NOSTRA PARTICULAR BIBLIOTECA" consisteix en que cada alumne mitjançant el recurs de contes bojos crearà el seu particular conte. Heu de crear el conte a partir d'aquest recurs, és un recurs molt factible ja que us dona la opció d'escollir el tema que més us cridi l'atenció i a continuació completar el formulari que us demana per a la creació del vostre conte.





Un cop hagueu creat el vostre conte al dia següent junt amb tota la classe de manera individual es llegiran els contes, convertint així la nostra aula en la nostra particular biblioteca. Recordeu nois i noies, podeu crear tants contes com vulgueu. La imaginació és lliure, si més no quantes més històries tinguem per llegir més repertoris d'increïbles contes tindrem per gaudir d'aquesta estona.


Abans de presentar els contes farem un repàs de les faltes ortogràfiques com de l'estructura dels contes, ja que recordeu que ha de tenir la seva introducció, el seu nus i desenllanç, a més de presentar-se d'una forma clara i ordenada.



Espero els vostres contes amb moltes ganes nois i noies! Ho esteu fent genial! Enhorabona!


Que tingueu molt bona setmana alumnes de 4t!

12 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page